27 september 2023
Geplaatst door Maartje

Kom je in Hart van de Waalsprong wonen dan krijg je daar een elektrisch wagenpark bij. Bij een koop- of beleggershuurwoning krijg je namelijk een driejarig-kennismakingsabonnement van We Drive Solar cadeau. Daarmee kun je een halve dag per maand en 50 km vrij gebruik maken van een deelauto. Verspreid over het gebied komen twee type auto’s te staan: de Tesla Model 3 en de Renault ZOE. Dus niet alleen de boodschappenauto maar ook een goede gezinsauto. 

We starten met 12 deelauto's die gefaseerd geplaatst worden bij oplevering van de woningen. In het parkeerhuis staan inmiddels twee auto’s op jou te wachten. Ook in de Moormannstraat worden op korte termijn twee auto’s geplaatst. Hoewel de auto’s nog wat onzichtbaar zijn, geldt het kennismakingsaanbod natuurlijk wel. 

Aan de bewoners van Hart van de Waalsprong bij deze de oproep om je kans te pakken en gebruik te maken van het cadeautje!

Vergeten hoe het ook al weer in z’n werk gaat? Op deze speciale projectpagina lees je alles overzichtelijk terug:  www.wedrivesolar.nl/waalsprong
 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632