29 februari 2024
Geplaatst door Maartje

Met het plaatsen van de laatste prefab betonplaat op de liftschacht is het hoogste punt van appartementengebouw Front donderdag 29 februari bereikt. Om deze mijlpaal te vieren werden de medewerkers van Hendriks Bouw en Ontwikkeling getrakteerd op een lekkere snack!

In gebouw Front komen 32 koopappartementen variërend van 56-140 m2 woonoppervlak. Kenmerkend voor Front is de 10 verdiepingen tellende toren die op de hoek van het gebouw boven het Oranje Marieplein uitsteekt. In Front is nog een aantal 3- en 4-kamerappartementen te koop. De appartementen hebben allemaal een buitenruimte in de vorm van een balkon of terras, een eigen parkeergelegenheid en sommige appartementen hebben zelfs twee badkamers. Alle nieuwe woningen in Hart van de Waalsprong, dus ook deze appartementen, zijn gasloos, voorzien van vloerverwarming en wordt het complex voorzien van zonnepanelen. Voorbereid op de toekomst dus!

Op de begane grond van Front komt een aantal winkels die onderdeel uitmaken van het onlangs geopende winkelcentrum Hart van de Waalsprong. Voor de dagelijkse boodschappen, kopje koffie of een gezellig hapje eten hoef je de wijk niet meer uit.

Meer informatie over de nog beschikbare appartementen zie: aanbod/appartementen-Front

Of maak een afspraak voor een kijkje in een Front-appartement in aanbouw: binnenkijken/appartementen-Front

Met dank aan Sjoerd van den Broek, werknemer bij Hendriks Bouw en Ontwikkeling, voor de mooie beelden. 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632