13 november 2023
Geplaatst door Maartje

Het kan niemand ontgaan zijn dat vrijdag 10 november winkelcentrum Hart van de Waalsprong is geopend. 

Dansschool Lent trapte het podiumprogramma af gevolgd door een optreden van Neal Sean, de vrolijke rapper uit Nijmegen. Presentator, zanger en razende reporter René Peters bracht de nodige entertainment. Samen met vrijwilligers uit het publiek en leerlingen van basisschool de Boomgaard heeft burgemeester Hubert Bruls het winkelcentrum officieel en feestelijk geopend. 

 

Ook zaterdag de 11de van de 11de was er ook nog van alles te beleven in het winkelcentrum. Veel ondernemers hadden speciale acties en activiteiten bedacht. Het was echt een hartstikke gezellig feestweekend in het ‘hert’ van de Waalsprong!

Wil jij ook wonen in de buurt van het spiksplinternieuwe winkelcentrum? Aan het gezellige Oranje Marieplein is appartementengebouw Front in aanbouw. Hier zijn nog enkele 3- en 4-kamerappartementen te koop: hartvandewaalsprong-front

 

Op zoek naar een eengezinswoning in plaats van een appartement? In Hosta zijn nog een paar eengezinswoningen te koop: hartvandewaalsprong-hosta. Deze woningen zijn al in aanbouw en extra aantrekkelijk geprijsd. Nu kopen, is in 2024 duurzaam en comfortabel wonen! 

 

In het winkelcentrum openden zo’n 25 winkels, horeca en voorzieningen hun deuren. Belangrijke trekkers zijn Albert Heijn XL en ALDI. Aangevuld met bijzondere, lokale en duurzame ondernemers zoals Strik Patisserie, boerderijwinkel Appeltje-Eitje en Sound & Soul foodbar. Meer lezen over de bereikbaarheid, parkeren en een overzicht van alle winkels: winkelcentrumhartvandewaalsprong.nl

 

 

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632