21 juni 2023
Geplaatst door Maartje

Na het slaan van de ruim 700 heipalen, is aannemer Hendriks Bouw begonnen met de volgende werkzaamheden in de ruwbouwfase. Onder ruwbouw vallen onder andere de fundering, de riolering, een groot deel van de leidingen, de dragende muren en het dak. Als de ruwbouwfase is afgerond, is de nieuwbouwwoning wind- en waterdicht.

De werkzaamheden in de ruwbouwfase voor de eengezinswoningen in Hosta en Iberis vormen een soort ‘treintje’. De komende weken wordt per woningblok de bekisting voor de fundering gemaakt, leidingwerk aangebracht, beton gestort en begane grond vloeren met daarop vervolgens de prefab wanden aangebracht. Op de bouwplaats is dit treintje met een beetje geoefend oog mooi te zien!

Gebouw Front (winkels met appartementen erboven) loopt iets voor in het proces. Daar worden op het moment de begane grondvloeren al gelegd en zal vanaf maandag 25 juni gestart worden met de prefab wanden en de kolommen. Om in alle hoogte goed te kunnen werken, is een 280 ton rupskraan met een giek van maar liefst 71 meter opgebouwd.

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632