13 december 2023
Geplaatst door Maartje

Na alle festiviteiten rondom de opening van het winkelcentrum en de oplevering van bovengelegen appartementen zou je bijna vergeten dat er ook nog gebouwd wordt in Hart van de Waalsprong. Daarom een kleine bouwupdate over de 2de fase.

Het meest in het oog springend is appartementengebouw Front. Inmiddels telt de toren al acht verdiepingen. Nog maar twee te gaan! De buitengevel is tot en met de 5de verdieping voorzien van metselwerk. Binnen in de appartementen is begonnen met de fijne afbouw (stucen van wanden en het aanbrengen van tegels). 
Ook de gevels van de eengezinswoningen in Iberis zijn vakkundig opgemetseld en op de daken zijn de zonnepanelen aangebracht. De steigers in Iberis kunnen dan ook op korte termijn weg! 
Bij de woningen in Hosta is Hendriks Bouw bezig met de ruwe afbouw. Dat betekent het plaatsen van trappen, binnenwanden en installaties. Ook de dekvloeren worden bij de eengezinswoningen aangebracht. 

Kortom, de bouw van de woningen en appartementen in de 2de fase verloopt heel voorspoedig. Wil je ook wonen in deze gloednieuwe, duurzame buurt om de hoek van het winkelcentrum en de prachtige uiterwaarden? Dat kan nog! 

Kijk voor meer informatie: hartvandewaalsprong.nl/koopaanbod/

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Front
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632