30 maart 2023
Geplaatst door Maartje

Het is zover: in Hart van de Waalsprong is een modelappartement compleet afgewerkt en ingericht. Klaar om bezoekers te ontvangen!

Elke woensdagmiddag kan je een kijkje komen nemen in ons spiksplinternieuwe modelappartement.

Type Daslook in Donk is als modelwoning ingericht. Het gaat om een 4-kamerappartement van circa 130 m² groot met uiteraard een fijn balkon op het zuiden. Het balkon is zowel via de woonkamer als een slaapkamer te bereiken en heeft uitzicht op het gezellige stadsplein en de groene doorsteek naar de 2de fase. De modelwoning geeft een goede indruk van type Daslook. Onder aanbod is te zien welke appartementen nog beschikbaar zijn.

Voor een bezoek aan het modelappartement kun je een afspraak maken via makelaar Hans Janssen: aanmelden modelwoning

N.B. Bezichtigen is alleen mogelijk op afspraak, de makelaar neemt je op een veilige manier mee over de bouwplaats naar de modelwoning. Het is nog niet mogelijk om gebruik te maken van een lift, de woning is alleen via trappen bereikbaar. In verband met veiligheid worden kinderen niet toegelaten op de bouwplaats / in de modelwoning.

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632