4 juni 2021
Geplaatst door Maartje

Door de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen Ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong en Janssen de Jong Bouw kan de aannemer van de eerste drie bouwblokken aan de slag. De overeenkomst gaat over de bouw van 155 woningen en het parkeerhuis in de blokken Alver, Bliek en Crevas.

De bouwplaats is inmiddels ingericht en voorbereid voor de bouw van de 50 huurappartementen in blok Bliek. Deze woningen zullen straks als eerste zichtbaar zijn langs de Graaf Alardsingel. Nog voor de bouwvak start Janssen de Jong met 30 huurappartementen en 30 eengezinswoningen in blok Crevas. De eerste kopers van deze woningen hebben inmiddels hun handtekening onder het koopcontract gezet. Met de start van de bouw van blok Alver, de 8 stadswoningen en het parkeerhuis in blok Bliek dit najaar zijn alle vier de bouwfasen in uitvoering. Het parkeerhuis zal door zusterbedrijf Hercuton van Janssen de Jong Groep worden gebouwd. Naar verwachting worden de eerste woningen medio 2022 opgeleverd.

 

Louis Camps, algemeen directeur cluster Wonen van Janssen de Jong Groep: ‘Hart van de Waalsprong is een project waarin we kunnen laten zien wat we als organisatie in huis hebben. Een goed bouwproces draait om vertrouwen, transparantie en goede communicatie. Door op een dergelijke manier samen te werken wordt het mogelijk om de essentie van Janssen de Jong Groep, ‘Let’s Build Happiness Together’ te creëren. Ik ben trots op hoe de samenwerking met Hart van de Waalsprong en ons zusterbedrijf Hercuton in deze bijzondere tijd is verlopen.’

 

René Steman, projectdirecteur Hart van de Waalsprong, vult aan: ‘Als bewoners en bezoekers van Hart van de Waalsprong straks via de Graaf Alardsingel naar huis of het winkelcentrum gaan, zien zij de door Janssen de Jong Bouw gerealiseerde bebouwing. Het is een mooie stap voorwaarts dat er vanaf nu voor iedereen zichtbaar aan Hart van de Waalsprong wordt gewerkt. Met enige regelmaat zullen we dan ook een kijkje achter de schermen van de bouwplaats delen. Omdat het leuk is om te laten zien waar we met z’n allen enthousiast en hard aan werken. Maar vooral ook om toekomstige bewoners en bezoekers van Hart van de Waalsprong te kunnen tonen dat, waar ze lang op hebben gewacht, nu echt werkelijkheid wordt!’

Direct contact

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord.

Appartementen Donk en Elft
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
Janneke Wenting
nieuwbouw@hansjanssen.nl 024-6790921
Appartementen Front
Woningen Hosta en Iberis
VanWonen
Jozé Janssen
joze@vanwonen.com 06-46393632